Fordítás - EU tapasztalattal rendelkező fordítóiroda | Fordítás, tolmácsolás angol, magyar, német nyelvekre - BORIBON Fordítóiroda, Pest megye Gyömrő Budapest
Fordítóiroda Budapest EU fordítás angol német magyar
Főoldal - fordítóiroda| Fordítói munkáink| Ügyfeleink véleménye| Gyakran ismételt kérdések| Fordítási díjszabásunk| Kapcsolat| Ajánlatkérés

Biztosítson elegendő időt a fordításra!

Munkatársainak talán mindegy - de Önnek 25% megtakarítás!

Előző írásunkból megtudhatta, hogyan takaríthat meg 10-15% költséget a tartalomjegyzék okos összeállításával. Most arról lesz szó, mennyire fontos, hogy elegendő időt tervezzen be a fordításokra. Elegendő idő... persze, de kinek van elegendő ideje? Jogos a kérdés. De az emberek szervezési képessége csodákat művel.

Egy ügyfelünk rendszeresen az utolsó pillanatban adta le fordítási rendeléseit fordítóirodánknál, persze a lehető legsürgősebben kérte a kész fordítást. Egy másik ügyfelünk pedig akkor érezte biztonságban munkafolyamatait, ha a fordítóirodánk által készített fordítások hamar eljutottak íróasztalára, ahol aztán néha napokig pihentek, mire hozzájutott a fordítások elolvasásához. Nem tűnt fel számára, hogy ez hihetetlen pazarlás.

Egy idő után nyilvánvalóvá vált, hogy ezeknél a cégeknél a rövid határidőre teljesítendő fordítás nem az üzleti élet szükségszerűsége, hanem kényelemszeretetből kialakult rendszeres gyakorlat. Ez jó hír volt, hiszen e két ügyfél cégénél kellett csupán tudatosítanunk, hogy ha némileg változtatnak szokásaikon és belső folyamataikon, akkor a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, és már a fordítási kiadások 25%-át is megtakaríthatják. Ez egy gyakran fordíttató cég esetében akár milliós megtakarítási tétel is lehet!

Ha Ön több időt hagy a fordításra, jobban megtervezi a fordításra kerülő szövegek ütemezését, akkor fordítóirodánknál a legkisebb erőfeszítés nélkül megtakaríthat kapásból 25%-ot fordítási költségeiből!

Tervezzen be elegendő időt a fordítások elvégzésére! Fordítóirodánknál sokkal kedvezőbb áron kapja meg a fordítást, ha megfelelő idő áll rendelkezésünkre a minőségi munkához.

Lásd: Előrelátó díjcsomag 25% kedvezménnyel

Javaslatunk röviden: Takarítsa meg fordítási költségei 25%-át azáltal, hogy annyi időt hagy a fordításra, hogy igénybe vehesse az Előrelátó díjcsomagot, amely 25% megtakarítást kínál Önnek.

Következő írásunkból megtudhatja, miért alapvető fontosságú "udvari szállító" kiválasztása a fordítások és tolmácsolások területén.

* * *

Addig is ne feledje, sok kicsi sokra megy! Alkalmazza következetesen javaslatunkat: tervezze meg úgy fordítási megrendeléseit, hogy elegendő idő jusson a kedvezményes fordítási díjszabás választásához.

 

Főoldal - fordítóiroda| Fordítói munkáink| Ügyfeleink véleménye| Gyakran ismételt kérdések| Fordítói díjszabásunk| Kapcsolat| Ajánlatkérés
Tartsa szemmel fordítási költségeit!
Fordítási költségek csökkentése
12 fontos tipp, ha fordítót keres
Miért velünk fordíttasson?
Néhány mondatban fordító irodánkról
Miért öröm számunkra a fordítás?
Miért van szüksége minőségi fordításra?
Hogyan turbózzunk fel egy tolmácsot?
Tolmács - tolmácsolás
Profi ANGOL fordító és tolmács
Profi NÉMET fordító és tolmács
Főoldal - fordítóiroda
Nincs minimális fordítási mennyiség
Nincs sürgősségi felár és egyéb pótdíj
Első fordítás kedvezmény
Előrelátó díjcsomag: -25% kedvezmény
Hűségért további 10% kedvezmény
Fordítási díjszámítás a forrásszöveg alapján
Ismétlődő szövegrészek díjcsökkentő hatása
Rejtett költségektől mentes fordítási díj
Az ismétlődések tovább csökkentik a fordítási díjat
Fordításaink a célnyelven is az elvárt célokat teljesítik
Ajánlatkérés - Fordítás - Tolmácsolás
Minőségi fordítások Pest megye Budapest Gyömrő
Telefon/fax: 06 29 333 214
Mobil: 06 30 432 3316
Skype: boribon
E-mail:akos.szollos@szakforditoiroda.hu
Iroda: 2230 Gyömrő, Andrássy utca 49.
Boribon Fordítóiroda
Pest megye, Gyömrő - Budapest
WorldText német magyar fordítóNémet fordítóirodaFordítóirodaforditasFordító iroda angol német magyarAngol német fordító Cylex Silver Díj - Budapest

Fordítóiroda: Minőségi fordítások Uniós tapasztalattal rendelkező fordítóirodától. BORIBON Szakfordító Iroda, Pest megye Gyömrő, Budapest - 2010
Fordítás angol-magyar fordító, magyar-angol szakfordító, német-magyar fordító, magyar-német szakfordító, német fordító, fordítás magyarra, angol fordító.

Minőségi fordítások Akár egy kétsoros e-mailt is lefordítunk Önnek! Fordítási díjszabásunk 10 döntő fontosságú javaslat fordítási költségeinek radikális csökkentéséhez 12 tipp fordítóiroda keresők számára Fordítási díjszabásunk kedvezményekkel Főoldal - Boribon Szakfordító Iroda